Nejnovější recenze ze sekce Zahradní stany a altány
- Kvalita materiálu
Kvalitní konstrukce
Posloužil k účelu pro který byl zakoupen.
Posloužil ke svému účelu.
- pěkný, praktický
zatím nevím.
- V této cenové kategorii dobrý přístřešek
+ Pevná konstrukce, vydržela vítr.
Nepromokla ani při silnějším dešti.
Pro 6 lidí akorát (pokud se nechcete nějak roztahovat).
V této cenové kategorii dobrý přístřešek.
- Pouze bych vytknul přichycení plachty ke konstrukci pomocí suchých zipů, klipsy by byly lepší a rychlejší (jako je tomu u bočnic).
U přídavných bočnic mohlo být lepe řešené uchycení bočnic při jejich otevření (trochu visí do cesty - musíte si doladit).
- stabilní konstrukce
- kotvící materiál
- jednoduchá a rychlá montáž
za dané peníze dobrý produkt,
při rozbalení zjištěna jedna špatná trubka nosné konstrukce, s prodejcem rychle vyřízeno a dodáno
celkově spokojenost
- snadná montáž
- spolehlivost
spolehlivost
Ještě nevím
- Poměr cena - kvalita za mě asi odpovídající
- Foto odpovídá skutečnosti
Zatím jednou použité, uvidíme časem, kolik to vydrží a bez plánku se neobejdete - Neztratit!!!
- Kvalita odpovídá cenně
- Snadná montáž (4 lidi)
- Prostorný
- Slabé kolíky
- Neúplný návod
- Slabé tyčky
Stan ochrání před sluncem, slabým deštěm, ale bouřku by nepřežil. Je pod ním příjemně. Bočnice nejsou třeba ani dávat, prostoru je dost a nikdo nezmokne. Nám první oslavu přežil a bude sloužit dále. Rychlá montáž i demontáž
Rychlá montáž a demontáž
Solidní výrobek za danou cenu. Problém s prošitím míst, kde jsou do plachty u bočních dílů našité suché zipy k připevnění k trubkové konstrukci (vytrhne se páska zipu z plachty a zůstane perforace v plachtě - prostě dírky). Konzultováno s obchodem. Když v záruční době až znovu stan postavím bude tak u dalších míst, budu reklamovat.
- Jednoduchá konstrukce, cena
Stan jsme ještě nerozbalili,ale měli jsme možnost vidět u kamaráda na párty .Je dosti veliký ,přikryje celý posezení. Myslím že ho určitě užijem na další oslavu.
- lehký a mobilní
- Je super
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »