Nejnovější recenze ze sekce Zahradní stany a altány
- Pevný materiál konstrukce
- Nedostatečné uchycení plachty, pouze čtverečky suchého zipu, které ani při trošce větru, neudrží plachtu na svém místě a suchý zip tím porušuje strukturu plachty.
- žádné kotvící háky na ukotvení konstrukce.
- Návod na sestavení stanu jen o obrázcích, ze kterých opravdu nic nevyčtete.
- žádná možnost zachycení plachty ke konstrukci nebo do země
Nedoporučuji tento výrobek, jsem velmi zklamaná.
- zatím v pořádku, dle očekávání
- High quality materials
- Good contruction and operation
So far the pop up shelter has worker really well. It is easy to put up with two people and looks professional. The quality of the materials are also great.
VŠE OK!
na rozdíl od předchozího dodavatele "laciného stanu" vše proběhlo tak, jak dle mých představ mělo!
- Nestabilní
- Slabá konstrukce
Hned při vybalení stánku z přepravní tašky nás nemile překvapila kvalita konstrukce, přesto jsme mu dali šanci a dle návodu ho postavili. Bohužel se naše obavy potvrdily, druhý den fouknul trochu vítr a konstrukce se rozlámala. Koupě stánku lituji, byly to vyhozené peníze!
Mizerná kontrola práce šiček-samé vynechávky stehů
- kvalita zpracování
- Nejhorší party stan jaký jsem koupil - nedošité poutka na upevnění napínacích popruhů, konstrukce podstatně slabší materiál podle posledního
- lehká konstrukce
- slabý plech
- příliš mnoho dílů
Vyrobeno z plechu cca 1mm-1.5mm. Montáž ze spousty dílů. Nechápu proč je součástí balení i návod jak se jednotlivé části konstrukce nemají skládat. Jsem zvědav jak dlouho vydrží. Podle obrázku dobrý, ale vidět na vlasní oči. nekoupil bych.
Zatím jsem ještě dodané zboží neinstaloval. Výběr byl podle uvedených parametrů a podle dřívějších zkušeností. Mohu ale vysoce ocenit rychlost dodání - vskutku neobyčejné!!!
Vypadá dobře a je díky průměru 3,5 m dostatečně prostorný. Cena přijatelná.
- Kvalita
- Robustní konstrukce
Předčil mé očekávání, naprosto dokonalý produkt
- Jediné, co odpovídá je rozměr
- Do stanu zatéká
- Dost nekvalitní materiál
Pokud někomu stačí neodolný party stan vůči vodě, tak dobré. I netkaná textilie do záhonu je kvalitnější a pevnější. Při sebemenším větru nedrží suché zipy a plachty se trhají. Neodpovídá obrázku ani popisu. Kvalita rozhodně neodpovídá ceně
- Boční stěny jsou tzv. fórové, když foukne vítr, látka se prohne, doufali jsem v pevnější materiál
Spokojení
Koupil jsem zahradní altán. Rychle dodáno, dobrá cena, poměrně kvalitní potahový materiál a pravděpodobně bude bezpečně používán. Na materiálu střešní krytiny byla zjištěna mnohočetná závada v místech uchycení kolmých (krátkých) paprsků střechy. Chtěl bych vyměnit střešní krytinu, protože... pevnost a celistvost materiálu je důležitá v podmínkách, kde žiji (Mariánské Lázně), kde se často vyskytují poryvy větru i o síle orkánu. Fotografie jsou přiloženy.
- Stabilita za větru a deště - konstrukční prvku z dostatečně silné oceli.
Uchycení polyesterových závěsů - matice M6 nejdou zasunout do vodících kolejniček (otvor v kolejničkách je příliš úzký).
Moc hezký
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »