Nejnovější recenze ze sekce Zahradní stany a altány
hliníková konstrukce. funkční. jsou potřeba minimálně dva lidi pro rozložení a složení.
jediný černý se čtyřma stěnama, který jsme teď v listopadu našli.
- Cena / Kvalita výrobku
- Je to čína, ale za tu cenu to člověk tady nesežene, takže to NEJDE brát ani jako MÍNUS ani jako PLUS :)
na to, nač je Stan určený, PLNĚ vyhovuje. Děkuji:)
Zkušenost ještě nemám, až v létě 2021.
Stánek je pěkný, vyhovuje mi barva i velikost. Popis postupu rozložení je popsán velice malým písmem a obrázky. Bohužel ani 3 ženy jsme stánek samy nerozložily. Musel pomoci silný chlap, aby zacvakl zarážku u stříšky. Pak už vše funguje dobře. Složila jsem stanek sama bez pomoci. Obal je dost malý a látka se trhá hned při prvním použití. Ale jinak jsem spokojená, ze mi na trzích neprší na zboží!
snadná manipulace
jsem spokojena
stan je podstatně lehčí než starší modely
Moc hezké provedení. Viděl jsem podobné v Itálii na Tiberu
- bezproblémové používání
spokojen, pro naše účely dostačující
- snadno a rychle se rozloží
- provedení plachet - jsou poměrně tenké
VYHODA . Nemam pergolu a je v me rodine vice osob. Doporucuji ostatnim.
Nekvalitní konstrukce, stan se při prvním poryvu větru celý zhroutil, tyčky jsou zohýbané, altán je absolutně nepoužitelný. Vše prošité asi tupou, nebo naraženou jehlou, tak že švy jsou prosekané a trhají se. Šito bavlněnou nití která praská.
- Odolný materiál
- Svůj účel splňuje. Rychle se dá postavit.
- Stan nejde pořádně dopnout
- Konstrukce je slabá
- Chybí koncovky na ostré hrany - trhají plachtu
- Nízký strop
- Za ty peníze perfektní
zatím drží,máme ho krátce,tak uvidíme jak dlouho vydrží
- Dobrá kvalita za rozumnou cenu. Pro delší životnost přístřešku to chce vyměnit kotvící "kolíčky" za delší a doplnit konstrukci o další jistící provazy(lana).
- při větším větru už okolo 5m/s hrozí vytržení bočních stěn a následné zkrucení a poškození konstrukce.
Zaujala mně cena, výběr velikosti, materiál. Dobře jsem nakoupila.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]