Nejnovější recenze ze sekce Zahradní stany a altány
Přední tyč přístřešku má slabinu v tom, že není více vyztužena a ohýbá se. Neunese plachtu. Chybí zpevňující tyč po celé délce. Pěkný design, ale tento důležitý detail je nedomyšlený.
- rychle postavený, vhodný pro party bez větru a silného deště
- nemůže stát postavený celé léto - nebezpečí větru
Velmi rychlá montáž i demontáž,díky tomu se snadno před velkým deštěm a větrem uklidí a nemusíme ho tedy nijak složitě zavětrovávat.Celkově pěkný vzhled a nedocenitelná moskytiera!!!Při doručení nám chyběla horní stříška,ale provizorně postačil igelit a reklamace byla následně obratem kladně vyřízena a stříška poslána.Naprostá spokojenost celé rodiny a produkt by jsme určitě koupili znovu
- krásné provedení
- prostorný
- pevný
První objednávka, vše v pořádku.
Doporučeno dál.
kdo má v plánu přístřešek použít tak dvakrát třikrát a nechce si jej pujčovat ať si ho koupí, přesně to jsem potřeboval já. jinak jsou to vyhozený peníze.... plachta střechy potrhaná už z výroby, konstrukce chatrná...
- Splňuje vše očekávané.
- přišlo hned po objednánía
Kvalitní, pevná konstrukce stanu, nepromokavá celta. Vypadá dobře, Jsem spokojený. Pouze kolíčky do země vypadají vzhledem k velikosti stanu dost minimalisticky a pokud by se zvedl takový vítr, aby ten stan odnesl, tak ho kolíčky určitě nezachrání.
- Robustní, barva která "nekřičí"
- Zatím velká spokojenost
S altánem jsem spokojená,pevná konstrukce, moskytiéra je super.
První altán nám vydržel jeden den,po první bouřce se celá konstrukce zkroutila,nekvalitní sváry popraskaly.
S tímto altánem jsme spokojeni, doporučujeme
- Altán je velký
- Hezká barva
- Spokojenost
- Montáž komplikovanejsi
- Nepřehledný planek
Super
Vše Ok
- Prosel opravdovou zatezkavaci zkouskou. Silny vitr a dest. Oboji zvladl absolutne na jednicku.
- System upevneni lachet k ramu pomoci gumicek s kulickou. (genialni)
- Pouzity material je opravdu kvalitni . V zadnem pripade nejde o obycejny party stan za par supu, ktery behem chvilky proprsi a odnese ho prvni zavan vetru.
Na delsich i kratsich stranach, by mohl mit stan zipy , ktere by tvorily volitelne vstupy dovnitr a ven. Navic delsi strany by mohly byt delitelne cca na poloviny . Mnohe by to usnadnilo. Davalo by to vic moznosti vyuziti.
Jsem spokojená rychlé postavení
mám ho krátce, ale naprosto dobře plní funkci jako provizorní garáž pro můj MB . Tento nůžkový stan, s naprosto přijatelnou cenou je prostě super !!! Než nějaké drahé skládací garáže kde se drží vlhko. Tento stan jednoduše rozložíme, střešní konstrukce je bytelná, žádný aušus, a to se týká I plachet které se pripínají jednoduchým a velice praktickým způsobem.. Jsem z tohoto přístřešku , tedy v mém případě NAPROSTO NADŠEN a děkuji prodejci !!!!!!!!
- Stan ma rozmer 285cm misto 300.
Blumfeldt Mondo tmavě šedý (HMD1 - Mondo Grey)
Emerkap
Přidáno: 7. července 2024
(naposledy upraveno 7. července 2024)
Zakoupeno v electronic-star.cz
Uváděný produkt -altán jsem si zakoupil cca před dvěma a půl rokem. Jsem byl velmi spokojen do doby než přišla nepřízeň počasí v podobě silného vichru nebo slabšího tornáda nad mou zahradou . Nic nebylo poškozeno jenom altán byl odhozen k plotu a byl značně zdevastován. Co to bylo je mi záhadou. Nezbylo nic jiného než si objednat stejný výrobek, který mi má být doručen dne 8.7.2024.
Jediné co mohu uvést jako nevýhodu je ukotvení . Výrobce dodává ukotvovací kolíčky podobné zahnutému hřebíku, které se vpichují do otvorů u základny rohových sloupků což je velmi nedostatečné. Já si pomáhal tím, že jsem ukotvení vylepšíl natažením lanka u všech rohových sloupků. Tak mi altánek vydržel i silné větry. Co to byl za přírodní jev, který dokázal vyrvat ze země i mé vylepšené ukotvení a altán zdevastovat. ( Totálně pokřivená konstrukce ) to opravdu nevím.
Zobrazuji 21 - 40 ze 500 recenzí « Předchozí 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Další »