Nejnovější recenze ze sekce Zahradní stany a altány
- cena/kvalita
za tu cenu nečekejte žádný zázrak
Palram Martinique 4300
Přidáno: 17. května 2021
(naposledy upraveno 25. května 2021)
Zakoupeno v domacitechnika.cz
- Pozor na dotahování, popraská až druhý den - přežene-li to.
Kvalitní výroba Izrael.
- Nedostatené vyztužení při délce 9 m se střešní konstrukce příliš prohýbá
- Během zahradní párty výrobek posloužil svému učelu
- Konstrukce je intuitivní a celkem dobře vymýšleno.
- Nohy jsou ze dobré a stabilní materiál.
- Celkově, stavení byl snadno. Je třeba mít žebřík a nejlepé tři lidi na cca 10 minut. Zbytek se zda dokončit sam.
- Boky fungují úžasný když chcete klid, stín anebo proti jemně foukaní vítr.
- Velikost je akorát na sezení u stolu na 8 lidi.
- Kvalita spravování materiály je dobré, hlavně na poměr cena.
- Kvalita odpovídá cena.
- Látky jsou tenké, uvidíme jak dlouho vydrží.
- Ocelové tyče na rám střechu jsou tenké, obavám že větší vítr mohl poškodit.
- Je bez návod, pouze diagram, ale netrval mi moc dlouho tomu stavět, byl jsem zklamání a některé stavení kroky se muselo dělat dvakrát protože nebyl návod.
Doporucim. Za poměr cena a kvality, je asi nejlepší co jsme viděli a nezklamal to. Zatím to přežil tři velký dešťové bouřky a stále v perfektním stav.
Vše OK
- rychlá a opravdu snadná konstrukce i demontáž
- taška na stan má volnou kapacitu i bočnice
- stan vypadá na kvalitní práci, všechny švy podlepené, žádná závada nenalezena
Nelze dokoupit náhradní plachtu. Máme už druhý altán a konstrukce je v pořádku, plachta vydržela 2 letní sezóny a byli jsme nuceni koupit altán nový, protože náhradní díly neexistují k dokoupení. Altán je vkusný a funkční.
- je pod ním dobrý úkryt
mohu jen doporučit
to,co jsem si dle popisu ,rozměru a fotek vybrala a to co jsem chtěla,mám...děkuji
- rychlá manipulace při stavění a skládání
- Na dnešní dobu celkem robustní konstrukce, solidně označené díly pro stavbu, solidní povrchová úprava konstrukce
- Absolutně nesmyslné a polofunkční spojení dlouhých nosných dílů konstrukce totálně degraduje v základu jinak slušný výrobek. Plachta je prošitá veeelmi ostrou a opatrnou Vietnamskou nití, takže, když se pokusíte ji natáhnout na konstrukci okamžitě uslyšíte a uvidíte jak nitě praskají a vytrhávají se z pochybných švů. Bohužel...
Design super, zpracování nedotažené, respektive ošizené. Plachta absolutní shit, švy dělané řetizkovým stehem pouze jednostranně tenkou nití, která se buď okamžitě vypárá nebo prořízne a následně vytrhne. Kdo je kutil vychytá nesmysly v konstrukci, nechá plachtu prošít někde u čalouníka a pak to bude trochu fungovat. NIKDY už bych tohle za ty peníze nekoupil a Vám to rozhodně NEDOPORUČUJI!!!!
nikam nemusím chodit
Na postavení je určitě potřeba dvou lidí. Jinak dobré.
ještě jsem altán nevyzkoušel
- Na fotografii je zcela jiný altán. Navíc při montáži chyběly matky a prvky k seskládání byly špatně svařeny.
E s hop láká skvělým výběrem, ale u tohoto výrobku fotografie neodpovídá realitě. Byla chyba nechat se nalákat nižší cenou. Nedoporučuji nakupovat v tomto e schopu.
- Vypadá opravdu pěkně
vzdušný altán, na zahradě vypodá hezky
- rychlost sestavení
kratka doba
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »